Office 365 and its mobile apps! – overview

Tijdens mijn vorige blog post heb ik laten zien wat Office 365 eigenlijk is in een video van 6 minuten.
Office 365 is een krachtig platform om samen te werken, dat weten we nu inmiddels wel 🙂

Veel van de tijd zullen gebruikers achter hun pc zitten en daar werk verrichten, maar mobiel werken is tegenwoordig niet ongewoon meer. Want stel je voor dat je dat ene belangrijke mailtje of document van je collega mist ! 🙂

Microsoft heeft voor de meeste Office 365 onderdelen een app ontwikkeld voor op je smartphone (en je tablet). Wat je ziet is dat Microsoft voornamelijk de focus voor deze apps op het iOS en Android platform heeft (hier zitten immers de meeste gebruikers), en Windows 10 Mobile wat achter blijft.

Maar welke Office 365 app is nu beschikbaar op welke mobiel platform ? In bijgaand overzicht heb ik dit visueel weergegeven.

Let op: dit is de situatie zoals het op dit moment is; de ontwikkelingen bij Microsoft staan op dit vlak uiteraard niet stil 🙂